Felicia Nistor - prof. de matematica
http://dimitriegrecescu.webgarden.com/; Parfumuri online
 
 

Articole si proiecte

www.impactingorj.com :: social


Matematică de vacanţă

* Foto 1
* Video
* Audio

Un grup de profesori de matematică din Drobeta Turnu Severin a descins în municipiul Motru în plină vacanţă a elevilor, dar şi a profesorilor. Organizatorii întâlnirii au desemnat în persoana profesorului evaluator Ermil Babiuc un excelent amfitrion atât pentru profesorii şi învăţătorii prezenţi la manifestarea desfăşurată în sala Casei de Cultură a municipiului Motru, cât şi pentru elevii îndrăgostiţi de ştiinţele exacte, care au sacrificat o parte din vacanţa lor pentru una dintre cele mai îndrăgite materii ale vieţii şcolare.

Motrenii au avut privilegiul să-l aibă în mijlocul lor pe distinsul prof. Gheorghe Calafeteanu, un fel de decan de vârstă al matematicienilor mehedinţeni, pe prof. dr. Adrian Lupu, redactorul şef al revistei de matematică "MiniMat" şi pe prof. Felicia Nistor, un exponent al generaţiei tinere de matematicieni care a găsit timpul necesar întâlnirii cu micii matematicieni din municipiul Motru.

Expozeurile celor prezenţi au transformat întâlnirea matematicienilor într-o întâlnire de suflet, cu toate că o bună parte dintre profesorii de matematică din Motru, invitaţi să onoreze această manifestare, nu au găsit timp să fie prezenţi la un dialog absolut necesar reformării şcolii în viitor. Profesorul Ermil Babiuc spune că această iniţiativă va avea, într-un viitor apropiat, urmări favorabile procesului de învăţământ din şcolile municipiului Motru.
Matematica de succes în Oltenia şi nu numai


Joi 17 decembrie 2009 a avut loc la Casa de Cultură din Oraşul Motru premierea elevilor evidenţiaţi în rezolvarea problemelor din Revista de Matematica “MINIMATH” Nr. 1/2009.
Merituoşii premiaţi elevi de la şcolile din Motru au primit cate o “Diplomă de Merit” din partea câtorva din membrii colectivului de redacţie: prof. Felicia Nistor (Colegiul Tehnic “Lorin Sălăgean”- Dr.Tr Severin), prof. Gheorghe Calafeteanu (Şcoala Generală nr. 9 “Constantin Negreanu”- Dr.Tr Severin), prof. Ermil Babiuc (Şcoala Nr.1 - Motru) şi secretarul general de redacţie prof. dr. Adrian Lupu (Colegiul Tehnic Decebal – Dr .Tr. Severin).
Felicitările şi urările de succes pe viitor au fost primite şi de ceilalţi factori implicaţi în obţinerea acestor rezultate: părinţi şi elevi.
Rezultatele obţinute sunt cu atât mai merituase cu cat în ultimii ani revista a căpătat un prestigios şi diversificat impact internaţional prin colaboratorii din: Serbia, Italia, Franţa, Germania, Australia, Anglia, Spania, Suedia.
Prof. Felicia Nistor –Colegiul Tehnic
“Lorin Sălăgean” Dr. Tr. Severin